Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tıp Fakültesini Ziyaret Etti
28 Mart 2024 | 19:28

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın fakültelerimize yaptığı ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, şimdi de Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekan Prof. Dr. Alper Ceylan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nazmi Mutlu Karakaş ve Doç. Dr. Asiye Uğraş Dikmen, anabilim dalı başkanları ile Fakülte Sekreteri Mehmet Önder katıldı.

Toplantıda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Ceylan, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültenin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

tıp-1 tıp-1 tıp-1