Yurt Dışında Görevli Akademisyenlerimizle Çevrim İçi Bayramlaşma ve Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
12 Nisan 2024 | 09:16

Bilimsel çalışmalarıyla Üniversitemize yurt dışında destek olmaya devam eden akademisyenlerimiz ile Bayramlaşma ve Durum Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız da katıldı. Prof. Dr. Musa Yıldız, Ar-Ge Kurum Koordinatörlüğü tarafından çevrim içi olarak organize edilen toplantıda yurt dışında bulunan ve çok değerli çalışmalara imza atarak Üniversitemizin Ar-Ge süreçlerine kıymetli katkılar sunan akademisyenlerimizin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda fikir alışverişinin yanı sıra tecrübe paylaşımında bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, akademisyenlerimizin görüş ve önerilerini dinledi.

Dddd-1