Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkmen Bakan Aydın Maruf’u Ziyaret Etti
17 Nisan 2024 | 07:55

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Üniversitemiz Türkçe Öğrenim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nezir Temur, Eğitim Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Murat Tunçbilek’ten oluşan Üniversitemiz heyeti Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı Aydın Maruf’u ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler yüksek lisans programından 2006 yılında mezun olan Bakan Aydın Maruf’a mezun kartını takdim etti. Bakan Aydın Maruf, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a ve Üniversitemiz heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1 -1 -1 -1